vineri, 11 noiembrie 2016

Femeile din Bucuresi prefera cizmele casual

Fie ca optati pentru incaltaminte cu sireturi, franjuri, catarame, insertii metalice, fie pentru modele cu tocuri clasice sau moderne, in acest sezon va puteti permite cam orice, mai ales cand vine vorba despre cizme dama casual. Chiar daca de multe ori aspectul este cel mai important criteriu pe care femeile il au in vedere, nu trebuie sa omieti faptul ca uneori calitatea materialului ar trebui sa joace un rol decisiv.

Cele mai in voga modele de papuci pentru iarna sunt bineinteles cizmele din piele simpla, intoarsa sau lacuita, cu toc sau cu talpa plata si cu toate ca conditiile meteo nu sunt intotdeauna favorabile, cu o pereche de incaltaminte potrivita veti putea trece peste anotimpul ploios, fiind in acelasi timp in pas cu moda. Sezonul acesta aveti libertatea de a jongla intre mai multe stiluri, iar pentru fashioniste, acest lucru nu poate fi decat un excelent prilej pentru a face cumparaturi.

Cizmele din piele naturala

Acest tip de incaltaminte este extrem de practic si cautat in randul femeilor deoarece este comod, poate fi purtat zilnic si da o nota de eleganta oricarei tinute, impletind cu succes stilul clasic cu cel modern. Suntem cu totii de acord ca unele modele de cizme dama casual sunt un must-have si cu siguranta se vor afla mereu in trend, mai ales cand vine vorba despre pielea natura simpla, fara insertii, intr-o culoare neutra sau pe negru.

Cizme din piele intoarsa 



Inca de la inceput, pana la sfarsit, anul acesta s-a purtat si inca se mai poarta pielea intoarsa in toate nuantele posibile, in functie de sezon si de vremea de afara, iar creatorii din domeniu scot pe piata din ce in ce mai multe modele, spre incantarea iubitoarelor de moda.  Puteti alege sa le purtati atat ziua la serviciu, in parc sau la mall, cat si seara la un eveniment mai special pentru ca in functie de restul outfit-ului veti obtine un look rafinat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu