sâmbătă, 8 aprilie 2017

Evenimente la care trebuie purtate rochiile negre

Cam cu orice ocazie speciala, doamnele si domnisoarele aleg sa poarte rochii pentru ca le confera un look elegant si feminin, iar in functie de accesorizarea pe care o alegeti, puteti sa aveti un look fashion cu care veti atrage toate privirile. In magazinele online au aparut deja ultimele colectii de astfel de piese vestimentare, asa ca aveti ocazia perfecta sa faceti o sesiune de shopping pentru a va innoi garderoba cu piese din cele mai noi colectii.

Pentru a va alege rochia potrivita, trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte precum forma corpului si inaltimea dumneavoastra, croiala piesei vestimentare, materialul din care este confectionata, culorile, imprimeurile si aplicatiile decorative.

Cum ne alegem rochiile de seara?

Majoritatea doamnelor si domnisoarelor nu stiu care sunt modelele de rochii negre care li se potrivesc, iar multitudinea de astfel de articole vestimentare existente pe piata nu le usureaza alegerea. In cazul in care sunteti indecisa, modelele clasice stil office sunt potrivite pentru orice eveniment, iar in functie de pantofii alesi si restul accesoriilor, puteti transforma o tinuta clasica in una impecabila. Trendurile anului 2017 va permit sa alegeti dintr-o gama mai larga de culori, iar daca aveti o personalitate mai excentrica, nuantele de galben, verde, orange, roz sau fuchsia alese pentru accesorizare vi s-ar potrivi de minune mai ales in combinatie cu rochii negre.

Cum asortam rochiile de zi?


Daca seara este mai usor de accesorizat o tinuta, problema apare adesea in timpul zilei pentru ca este o linie fina intre exagerare si bun gust, iar in general, femeile se tem sa nu iasa pe strada prea accesorizate, insa nici prea simple. Totodata, este important sa stiti ca modelele de rochii negre sunt ideale pentru orice locatie sau pentru orice moment al zilei, iar in combinatie cu o pereche de stiletto, balerini sau botine cu toc veti arata impecabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu