joi, 25 mai 2017

De unde alegem un detector de gaze bun ?

Un kit detector de gaze reprezinta o adevarata necesitate si este impus si de lege in cazul proprietarilor de centrala termica, deoarece pe aceasta cale se asigura un mediu lipsit de riscuri, iar la cea mai mica scapare de gaz, alimentarea se va opri automat, inainte de a se produce adevarate tragedii.

Unde se instaleaza detectorul?

Acesta trebuie instalat de catre specialisti, de obicei, in bucatarie, la o distanta de circa 30 de cm de tavan si in apropierea aragazului. Procedura in sine nu este deloc complicata, fiind suficiente cateva minute, insa este esentiala respectarea tuturor regulilor pentru ca dispozitivul sa reziste cat mai bine in timp. Chiar si asa, durata medie de viata este de 3, 4 ani, in functie de marca si modelul acestuia.

De ce am nevoie?

Un kit detector gaze este necesar, in primul rand, pentru ca e obligatoriu, fiind impus de lege in cazul celor care detin centrale termice, dar si pentru ca prin intermediul sau se asigura un mediu lipsit de riscuri. Aceste dispozitive sunt foarte usor de folosit, fiind alimentate in permanenta la o sursa de curent, iar in cazul in care se detecteaza scapari de gaze, alimentarea se opreste automat, urmand ca dupa trecerea pericolului, realimentarea sa se faca prin simpla apasare a unui buton aflat pe contor. De asemenea, in momentul opririi, se va emite si un semnal sonor pentru a atentiona locuitorii.

De unde cumpar un detector?


Oricine poate cumpara un kit detector gaze ProConstructo, clientii avand ocazia de a opta doar pentru instalarea unui cumparat in prealabil, fie ca specialistii sa propuna propriul dispozitiv si instalarea acestuia, preturile fiind foarte avantajoase. ProConstructo opereaza pe raza Bucurestiului si a zonelor din apropiere, profesionalismul fiind unul din punctele forte, iar clientii se vor bucura de intotdeauna de cele mai bune servicii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu